WIJ WAARDEREN HET ALS U HET GASTENBOEK INVULT! 

Er worden ook berichten vanuit Airbnb ge├»mporteerd. Deze hebben de gebruikersnaam Airbnb.

Let op! Dit zijn geen berichten van Airbnb zelf, maar hebben wij als recensie gekregen op Airbnb.

Al onze reviews worden alleen door gasten geplaatst die bij ons overnachten en worden gecontroleerd.

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
15 berichten.
Martie Martie uit Westervoort schreef op september 25, 2023 om 1:16 pm
Deze maand verbleven wij, met 6 volwassenen en 3 kleintje, een weekeind in het huis. Een mooi, schoon en netjes huis en leuke grote tuin. Aardige gastvrouw en gastheer. Een mooie plaats om te verblijven en de omgeving te verkennen. Zeker een aanrader.
Edith de Rooij Edith de Rooij uit 's-Hertogenbosch schreef op juli 2, 2023 om 8:30 pm
Dit weekend in de Stroebarg geweest met het hele gezin. Het was een zeer compleet, leuk en netjes huis. Met een prachtige grote tuin met speeltoestel en geitjes. We hebben het heel gezellig gehad met zn allen, ondanks het weer wat niet zo best was.(regen) Alles aanwezig in het huis en we konden terecht bij de aardige eigenaren die ernaast wonen! Moeite waard om met (kleine) kinderen daar een weekend door te brengen! Fijn ook dat er aan het milieu gedacht wordt en alles wordt gescheiden. Zelfs de luiers werden apart gehouden. We hebben een fijn weekend gehad. En btw er loopt een treinspoor achter het huis, maar daar heb je ABSOLUUT geen last van, zeker binnen niet en snachts al helemaal niet.
Adrienne Adrienne uit Bussum schreef op juli 19, 2021 om 1:59 pm
In juni verbleven we met 8 volwassenen en 2 kleintjes een weekend in de Stroebarg. We werden zeer hartelijk welkom geheten in het schone huis. De tuin is geweldig voor de kleintjes (omheind) en de geiten en het speeltoestel een leuke plus. Het huis is wel heel gehorig. De trein die regelmatig langs rijdt, is meestal een korte en stoort niet. Giethoorn ligt niet ver weg en is, nu er niet veel buitenlandse toeristen zijn, een echte aanrader.
Kerssens Kerssens uit Wormer schreef op oktober 12, 2020 om 11:35 am
Fijn sfeervol huis met een mooie tuin. Alles is aanwezig en ruim voldoende. Huis was netjes en schoon.
Kees Kees uit Almere schreef op augustus 27, 2019 om 11:14 am
Jaarlijks vertoeven we met drie gezinnen een kort weekje bij elkaar, dit jaar hebben we de provincie Drente aangedaan en zijn we neergestreken in het huisje Stroebarg. Met zijn twaalven was het goed toeven, voldoende ruimte om gezamenlijk te eten en gezellig samen te zijn. In de ruime omheinde tuin konden we lekker BBQ en badmintonnen de treinrail langs het erf is niet storend en went snel. Echt een aanrader voor grote groepen.
Airbnb Airbnb schreef op augustus 23, 2018 om 5:27 pm
Fijne en schone woning..
Airbnb Airbnb schreef op augustus 23, 2018 om 5:27 pm
Goede faciliteiten, schoon huisje, en de dwerggeitjes maakten het helemaal af. Precies wat wij zochten voor een paar dagen weg!
Airbnb Airbnb schreef op juli 19, 2018 om 4:49 pm
Super leuk verblijf gehad met de hele familie. Mooie omgeving, lekker rustgevend.
Airbnb Airbnb schreef op juli 19, 2018 om 4:48 pm
Geweldige locatie. Wij hebben genoten met 3 gezinnen op deze heerlijke plek. Niets van de omgeving gezien omdat de tuin voor onze kleine kinderen geweldig was ;). Wij komen zeker terug, en dan blijven we een nachtje langer. Locatie erg sfeervol.
Airbnb Airbnb schreef op juli 19, 2018 om 4:48 pm
Fijn ruim huisje op mooie rustige plek. Leuke grote tuin waar de kinderen zich prima vermaken. Skelters en speelgoed zijn aanwezig. Achter de tuin ligt een veldje met geitjes. Van de trein die paar keer per uur langskomt overdag merk je weinig.
Airbnb Airbnb schreef op juli 19, 2018 om 4:48 pm
Een heerlijke plek, goed verzorgd huis, gezellig ingericht en met een fijne tuin. Eigenlijk nauwelijks last gehad van het spoor. Aanrader!
Airbnb Airbnb schreef op juli 19, 2018 om 4:48 pm
Voor de prijs die je betaald is dit echt geweldig. Ik heb een heerlijke 3 dagen gehad
Airbnb Airbnb schreef op juli 19, 2018 om 4:48 pm
Fijne en schone woning.
Airbnb Airbnb schreef op juli 19, 2018 om 4:48 pm
Leuke plek en een geweldige tuin voor de kinderen om te spelen.
Airbnb Airbnb schreef op juli 19, 2018 om 4:46 pm
Zeer behulpzame en aardige gastheren, waren altijd beschikbaar voor vragen! Het huis biedt voldoende ruimte voor 15 personen. Goed uitgeruste keuken met alles wat je nodig hebt. De tuin is erg groot om te spelen voor jong en oud! Ik zou dit huis veilig aanbevelen aan iedereen. Voor families en vrienden om te ontspannen!